Atermes versie 1.7 released

Vandaag is de nieuwe release van Atermes, versie 1.7 vrijgegeven voor productie. Onze premium klanten hebben vooraf de nieuwe versie kunnen testen in hun testomgeving.

Algemeen

Voor al onze klanten zijn uitgebreide release notes beschikbaar. Hieronder een korte samenvatting van enkele belangrijke verbeteringen. Voor meer informatie over Atermes en de mogelijkheden voor Atermes voor uw organisatie kunt u contact opnemen via de contactpagina van deze website. Atermes heeft en Light versie, Basis versie en een uitgebreide Premium versie beschikbaar. Voor ieder budget wat wils.

Aanpassing in deze release

Hieronder de een samenvatting van enkele belangrijkste aanpassingen, mede ontwikkeld naar aanleiding op verzoek van onze klanten . Onze klanten kunnen de uitgebreide release notes via de Atermes applicatie bekijken.

  • Zo zijn de polisvoorwaarden niet alleen zichtbaar in het inzet scherm maar ook bij de cliëntinfo.
  • Om de tarieven in te voeren is er een wizard gemaakt om de tarieven jaarlijks eenvoudiger in te voeren
  • Kan het  tijdstip van uitstuur worden aangepast wanneer je bv een fout hebt gemaakt.
  • En er zijn weer 3 nieuwe rapporten toegevoegd.
  • Postcodes in nieuwe wijken werden niet altijd gevonden door Atermes en dit is nu ook verbeterd omdat we een koppeling hebben gemaakt met de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) van de gemeenten.

De verzekeringsgegevens en polisvoorwaarden voor 208 zullen binnenkort beschikbaar zijn en we hebben een module ontwikkeld waardoor het mogelijk is om digitaal te factureren naar een IGO.

We zijn de  1ste software leverancier die digitaal facturen naar een IGO (VSV) ondersteunt