Over Atermes

Atermes is een moderne web-applicatie voor de geboortezorg. Het is makkelijk koppelbaar met andere systemen en heeft keten ondersteuning

Door gebruik van Atermes bespaart u meer dan Atermes u kost!

  • We bereiken dit door besparing op papier en porto kosten, door metingen op locatie en digitalisering van gegevens.
  • Door besparing op inzet, door verdere automatisering en uitgebreide controle mechanismes.
  • Door gegevens éénmaal in te voeren en realtime beschikbaar te stellen op elke plaats in waar dit nodig is.

Wij zien het anders

De Geboortezorg is sterk in beweging, Atermes is een ondernemend en innovatief pakket en ondersteunt u in deze snel veranderende markt.

Atermes denkt mee over nieuwe organisatiemodellen en moderne bedrijfsvoering. Wij zijn nauw betrokken bij onze klanten en helpen ze vooruit te komen. Door het toepassen van de nieuwste technieken in de software kunnen de klanten groeien. Stilstand is achteruitgang, vanuit die gedachten blijven wij innoveren. Niet alleen, maar samen met onze klanten. Daarom organiseert Atermes 2 keer per jaar een klantenpanel om samen vooruitgang te boeken. Met het gebruik van ons pakket bent u de concurrentie een stap voor en voorbereid op de ontwikkelingen in de kraamzorg en geboortezorg.

Denkt uw organisatie vooruit?

Dan is Atermes uw partner om samen een stap vooruit te zetten. Atermes ziet de kraamzorg veranderen. De noodzaak om niet langer als individuele organisatie een onderdeel te leveren in de keten, maar actief deel te nemen aan de keten wordt steeds duidelijker. Dit vraagt om een softwareleverancier die dit begrijpt en zich niet richt op de kraamzorg, maar een plaats zoekt in de geboortezorg keten. Atermes is zo’n leverancier. Daarbij zien wij dat plaats onafhankelijk registeren steeds belangrijker wordt. De applicatie van Atermes is te gebruiken op smartphones, tablets en laptops op alle locaties waar internet beschikbaar is. Als organisatie is het steeds belangrijker om de verbindende schakel te zijn. Niet alleen naar de cliënten, maar ook naar de medewerkers, andere zorgverleners en de verzekeraars. Atermes wil dan ook met haar applicatie de verbindende factor zijn in de geboortezorg keten. De applicatie beschikt daarom over een cliëntenportaal, een medewerkersportaal en een portaal voor andere zorgverleners en is goed te koppelen met andere systemen. Naast al deze belangrijke punten zijn we vooral ook gericht op het efficiënter registeren van de zorg. Hierbij streven we ernaar dat u over meer stuurgegevens kunt beschikken, met minder inspanning en kosten.

Waar zijn wij goed in

Door onze jaren lange ervaring in de geboortezorg, onze vele relaties in de kraamzorg en de ruime kennis van ICT systemen, kunnen wij de behoefte op het gebied van ICT in de kraamzorg perfect vertalen naar een software applicatie, waar de kraamzorg een stap vooruit mee kan maken. Onze applicatie is flexibel en webbased opgezet en daarom niet alleen geschikt voor grote organisaties. Ook kleinere organisaties kunnen perfect gebruiken maken van de applicatie. Atermes host de applicatie in de Cloud, hierdoor kunnen wij afhankelijk van de omvang van de organisatie onbeperkt opschalen.  Wij zijn in staat u verder te helpen.